Olemme työn ja materiaalien laadusta tinkimätön vaativien kohteidenne toteuttaja teollisuuden asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä. Jokaisella asiakkaallamme on yksilölliset tarpeensa, ja pyrimme aina joustavasti suunnittelemaan jokaisen työn asiakkaan toiveiden mukaiseksi, niin aikataulultaan kuin toiminnaltaan.

Euran Teollisuushuolto Oy on vuonna 2006 perustettu teollisuuden ja voimaloiden asennusta, huoltoa ja kunnossapitoa tekevä yhtiö. Yhtiön perustajien monipuolinen, yhteensä vuosikymmenien kokemus eri yhtiöiden palveluksessa varmistaa työn luotettavan ja asianmukaisen lopputuloksen.

Yrityksen toimintaa katselmoidaan jatkuvan parantamisen periaatetta noudattaen, ja sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden tarpeet otetaan mahdollisimman tarkasti huomioon. Panostamme erityisesti työterveyden ja työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen, ja tavoitteenamme on 0 työtapaturmaa.

Päätoimitilamme sijaitsee Euran Kauttualla Neitsytmäen teollisuusalueella. Yhtiömme palveluksessa toimii yli 80 alan ammattilaista.

Lataa tästä uusin Euran Teollisuushuolto Oy:n yritysesite

 

             AA-logo-2013-FI.gif  http://sv-online.fi/sert/sv-2018-peruslogo_FI_web.jpg    Menestyj_Merkki_2015_50x50mm_RGB.jpg